Ljubica Kapor: Posle deset godina ponovo svira klavir

Na dan kada je broj zaraženih korona virusom u svetu prešao milion ljudi, u Srbiji je na snazi vanredno stanje a građani su još uvek u neizvesnosti kada će moći da se vrate normalnim aktivnostima. Svako na svoj način organizuje svoje vreme tako da dan bude što ispunjeniji. Ljubica Kapor, diplomirani arhitekta, pokušava da iskoristi vreme na najbolji mogući način. Posvećuje se stvarima za koje inače nije imala vremena, a to su pre svega čitanje i druženje sa porodicom i bližnjima. Nakon skoro deset godina, ponovo je počela da ozbiljno svira klavir.

Kada je posao u pitanju, kaže da ga ima i više nego pre. Uputstva lekara i stručnjaka iz oblasti medicine i epidemiologije shvata krajnje ozbiljno i trudi se da bude odgovorna i prema sebi i prema drugima. Društvena izolacija joj nije laka. Najteže joj padaju osećaj bespomoćnosti i strah u očima ljudi koje sreće.

Onoga trenutka kada se situacija prouzrokovana korona virusom završi, Ljubica će se prvo vratiti polaganju vozačkog ispita i treninzima, a potom i svojim ostalim aktivnostima.

http://portraitsofserbia.rs/price/ljubica/ je web link na kojem možete pročitati poglede na Srbiju i njenu budućnost koje nam je Ljubica ispričala u sklopu izložbe fotografija Veslija Čanela „Portreti Srbije: Nada za budućnost“.

Nema komentara

    Vaš komentar

    EnglishSrpski