Otvaranje izložbe fotografija Portreti Srbije u Galeriji Opštine Vračar

Izložba fotografija „Portreti Srbije: Nada za budućnost“ Veslija Čanela, će biti otvorena 3. decembra 2019. godine u Galeriji gradske opštine Vračar sa početkom u 19h. 

Na njoj će biti izloženo 60 od ukupno 116 umetničkih fotografija Amerikanca Veslija Čanela na kojima su prikazani ljudi iz 29 gradova Srbije i dva grada dijaspore. Izložba je rezultat dvogodišnjeg rada tokom kojeg  je g. Čanel putovao Srbijom, fotografisao i razgovarao sa ljudima različitih interesovanja, zanimanja i godina. Kroz 116 portreta lekara, vozača, pravnika, preduzetnika, umetnika, poljoprivrednika, lovaca, arhitekata, stomatologa, predavača, penzionera, i mnogih drugih, g. Čanel prikazuje nade i očekivanja naroda Srbije za budućnost svoje zemlje.

Izložba fotografija „Portreti Srbije: Nada za budućnost“, je predstavljena po prvi put u Etnografskom muzeju u Beogradu u martu 2019. godine, a potom i u Oficirskom domu u Nišu tokom aprila 2019. godine.

Izložba će biti prikazana od 3.-15. decembra 2019.

Više informacija na http://portraitsofserbia.rs/ Takođe, da biste bili u toku sa novim pričama i novostima, možete nas pratiti na facebook.com/portraitsofserbia i na instagram.com/portraitsofserbia

 

Nema komentara

    Vaš komentar

    EnglishSrpski