Desanka

Desanka ima 64 godine. Radi kao službenica u Kliničkom centru Srbije.

Desanka želi mirnu Srbiju u budućnosti.  “Volela bih da bude mira, da ne bude ratova, da imamo velike plate i penzije da možemo normalno da živimo, da imamo svega u izobilju. I ja verujem da će biti tako zahvaljujući našem predsedniku i svim ljudima koji se zalažu za to.“

Na Srbiju je ponosna zato što je to država njenog rođenja. “Srećna sam zato što sam rođena ovde. Imala sam divno detinjstvo i divne roditelje. Srbija je jedna velika zemlja i nadam se da će biti mnogo bolje. Ovde ima puno ljudi koji su vredni, radni i sposobni, koji se trude da nam poboljšaju i život i standard.”

Pored prednosti koje tehnološki napredak ima, Desanka smatra da to ima i svoje velike mane. “Tehnološki napredak je dobar u polju medicine, za učenje i možda i za druženje. Ali je ujedno i negativno. Izloženi smo mnogim lošim stvarima koje možemo da čujemo i vidimo na internetu i na televiziji. Takođe, ranije smo jeli zdravu hranu. Sada to više nije slučaj.”

Desanka smatra sebe jednom dobrom osobom, dobrim roditeljom, dobrom suprugom i dobrom komšinicom. Ljubazna je sa svima i nikada ne želi nikoga da uvredi.

Nema komentara

    Vaš komentar

    EnglishSrpski